Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Καθαρισμός Προσώπου

Η σωστή χρήση του καθαριστικού είναι πολύ σημαντική τόσο για την προετοιμασία του δέρματος όσο και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που ακολουθούν. Η επιλογή του καθαριστικού προϊόντος είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή της ενυδατικής κρέμας.

Νοιώθετε την επιδερμίδα να σας «τραβάει» ,να κοκκινίζει ή  να έχει την αίσθηση ξηρότητας? Αν νομίζετε πως φταίει  η 24ωρη κρέμα που βάζετε ,κάνετε λάθος ! Έρευνες αποδεικνύουν πως φταίει ο τρόπος  και η συχνότητα που καθαρίζετε το πρόσωπό σας . Όσο πιο πολύ έρχεται το δέρμα σας σε επαφή με το νερό τόσο πιο πολύ αφυδατώνεται! Ωστόσο, η καθημερινή χρήση του καθαριστικού πρωί & βράδυ είναι απαραίτητη για την αφαίρεση των ρύπων της ατμόσφαιρας, του μακιγιάζ & τις περίσσειας λιπαρότητας του δέρματος.

Η χρήση του καθαριστικού το πρωί είναι εξίσου σημαντική καθώς κατά την διάρκεια του ύπνου το πρόσωπο παράγει έλαια τα οποία το επόμενο πρωί πρέπει να απομακρυνθούν προκειμένου να ανοίξουν οι πόροι και το δέρμα να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας που χρησιμοποιείτε. Επίσης κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου αποβάλλονται τοξίνες που δεν αφαιρούνται μόνο με νερό.

Είστε όμως καλά ενημερωμένοι για την αγορά ενός καλού καθαριστικού προιόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας? Ένα καλό καθαριστικό ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, δεν διαταράσσει το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας και βελτιώνει τις λειτουργίες του δέρματος αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς την επιδερμίδα. Η αισθητικός σου είναι εδώ για να σε ενημερώσει.

Η χρήση του καθαριστικού το βράδυ είναι απαραίτητη καθώς αφαιρεί το μακιγιάζ & όλους τους ρύπους της ατμόσφαιρας

Η χρήση του καθαριστικού το βράδυ είναι απαραίτητη καθώς αφαιρεί το μακιγιάζ & όλους τους ρύπους της ατμόσφαιρας και προλαμβάνει την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε make up, η χρήση του καθαριστικού είναι απαραίτητη καθώς αφαιρεί όλα τα σωματίδια που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα είτε από το περιβάλλον είτε από τον ιδρώτα που δεν απομακρύνονται μόνο με νερό. Επίσης αφαιρεί την περίσσεια λιπαρότητα και προετοιμάζει το δέρμα για την κρέμα νυκτός.