Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Χωρίς την κατάλληλη τεχνική, μια ποσότητα σμήγματος βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ η υπόλοιπη πιέζεται προς τα κάτω & μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή.

1. “Πονάει”

  Προετοιμάζοντας το δέρμα με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων & τη χρήση ατμού που διαστέλλει τους πόρους, το σμήγμα απομακρύνεται με την κατάλληλη τεχνική,  με την ελάχιστη ενόχληση.

2. “Αφήνει σημάδια & κοκκινίλες”

  Η κιτρινωπή χροιά του σμήγματος κάνει το δέρμα θαμπό, κι αυτό δεν καλύπτεται με make-up. Αντίθετα, ο καθαρισμός αφήνει το δέρμα λείο & λαμπερό. Τυχόν ερεθισμοί εξαφανίζονται το επόμενο 24ωρο.

3. “Ανοίγει τους πόρους”

  Οι πόροι παραμένουν “ανοιχτοί” μόνο κατά τη διάρκεια εξαγωγής σμήγματος & στη συνέχεια επανέρχονται στη φυσιολογική τους κατάσταση.

4. “Δεν επιτρέπεται σε νεαρή ηλικία”

  Όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά πολλές φορές επιβάλλεται. Η υγιεινή του εφηβικού δέρματος προλαμβάνει ή και θεραπεύει την εμφάνιση της ακμής.

5. “Είναι γυναικεία υπόθεση”

  Η σκόνη, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο ιδρώτας & η δράση των ορμονών κάνουν εξίσου επιτακτική την ανάγκη για καθαρισμό και στους άντρες.

6. “Δεν επιτρέπεται το καλοκαίρι”

  Επιτρέπεται όλες τις εποχές, καθώς ο καθαρισμός δεν καθιστά το δέμα φωτοευαίσθητο, παρά μόνο λαμπερό & υγιές.

7. “Όχι για ευαίσθητα δέρματα”

  Όλα τα δέρματα χρειάζονται καθαρισμό, αλλά με διαφορετική συχνότητα & περιποίηση. Για το πόσο συχνά, θα σας συμβουλέψει η αισθητικός σας.

8. “Φοβάμαι μην βγάλω σπυράκια”

  Ο καθαρισμός είναι μια πολύ βαθιά θεραπεία & χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Η κατάλληλη τεχνική, η                 αποστείρωση & τα κατάλληλα προϊόντα εξασφαλίζουν ένα δέρμα υγιές & λαμπερό.

9. “Μπορώ να το κάνω μόνος/η μου”

  Χωρίς την κατάλληλη τεχνική, μια ποσότητα σμήγματος βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ η υπόλοιπη πιέζεται προς τα κάτω & μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή.

10. “Ο καθαρισμός δεν βοηθάει το δέρμα μου γιατί οι πόροι μου γεμίζουν γρήγορα”

√  Η φυσιολογική λειτουργία των πόρων είναι να παράγουν σμήγμα, για να διατηρείται η υδρολιπιδική ισορροπία στο δέρμα. Η υπερβολική ποσότητα σμήγματος είναι που φράσσει τους πόρους & το δέρμα δεν αναπνέει