Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Hifu- Εστιασμένος υπέρηχος

Λίγο μετά την ηλικία των 30 ή των 40, για ορισμένους πιο τυχερούς, η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, αφού μειώνεται το κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα είναι η ανανέωση των κυττάρων να γίνεται με αργούς ρυθμούς και να χάνεται η πυκνότητα των βαθύτερων στιβάδων του δέρματος . Το φαινόμενο αυξάνεται με την εμμηνόπαυση και τη μείωση των οιστρογόνων για τις γυναίκες. Οπότε η ανάγκη για σύσφιξη είναι επιτακτική!! 

Υπάρχει άραγε τρόπος να αντισταθούμε στους “φυσικούς νόμους” που κάνουν το δέρμα να χαλαρώνει και να “πέφτει” με το πέρασμα των χρόνων;

Οι συνέπειες της γήρανσης μας λένε οι ειδικοί, μπορούν να αντιμετωπιστούν ή ακόμα καλύτερα να προληφθούν.

Οι συνέπειες της γήρανσης μας λένε οι ειδικοί, μπορούν να αντιμετωπιστούν ή ακόμα καλύτερα να προληφθούν. Έχουμε πια στη διάθεσή μας μια μη επεμβατική θεραπεία που δρα κατά της χαλάρωσης όχι μόνο επιφανειακά αλλά και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Η εναλλακτική πρόταση του lifting, ιδανική θεραπεία κατά της χαλάρωσης είναι η θεραπεία Hifu-Ulface.

Η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται στοχευμένα στο SMAS, την περιοχή που βρίσκεται κάτω από το δέρμα, στο ίδιο βάθος που φθάνει το χειρουργικό νυστέρι. Η θερμότητα που παράγεται προκαλεί συστολή στους ιστούς της περιοχής , οδηγεί σε άμεση σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος, που γίνεται ορατή σταδιακά.

Το πιο σημαντικό της πλεονέκτημα: είναι μη επεμβατική, αναίμακτη, χωρίς ενέσεις,

Παράλληλα ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αναδόμησης που αυξάνουν την παραγωγή του κολλαγόνου.

H θεραπεία Hifu έχει εξαιρετικά αποτελέσματα:

  • Στην ανόρθωση των ζυγωματικών και στη βελτίωση του οβάλ.
  • Στη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και στο λαιμό.
  • Στη λείανση των ρυτίδων.