Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Ο Ανδρας

Η αισθητική περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής και στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς και για εκείνους είναι σημαντικό να ενισχύουν και να βελτιώνουν την εμφάνισή τους.

Τι προσφέρουμε

Στο Aroma Beauty περιποιούμαστε τους άνδρες με μοναδικές υπηρεσίες σχεδιασμένες ειδικά για εκείνους,

Καθαρισμός Προσώπου

Το υπερβολικό καυσαέριο, η μολυσμένη ατμόσφαιρα, η φυσιολογική γήρανση του δέρματος, η κακή ποιότητα επιδερμίδας, το καθημερινό ξύρισμα είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους ο καθαρισμός προσώπου συνιστά επιτακτική ανάγκη για τους άνδρες. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την περιποίηση της επιδερμίδα σας είναι με έναν βαθύ καθαρισμό, για τον οποίον θα χρειαστεί να αφεθείτε στα χέρια ειδικών. Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας θαμπή και κουρασμένη όψη. Οι άνδρες χρειάζονται εντατική περιποίηση και καθαρισμό εξαιτίας της τριχοφυΐας, καθώς σκόνη και ρύποι φράζουν τους πόρους του προσώπου. Πολύ σημαντικό είναι να εμπιστευτείτε τη φροντίδα του προσώπου σας σε κάποιον ειδικό.

ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)

To ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μη επεμβατική θεραπεία για την ανόρθωση του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα με εστιασμένους υπερήχους που κατευθύνονται με ακρίβεια κάτω από την επιδερμίδα και στον μυϊκό ιστό προκαλώντας σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή τους με αποτέλεσμα την ανόρθωση και τόνωση του δέρματος και των μυών. Στο πρόσωπο εφαρμόζεται κάθε 6 με 11 μήνες και για τη διατήρηση του αποτελέσματος στο μεσοδιάστημα εφαρμόζονται Φωτοαναπλαση και βαθιά ενυδάτωση.

θεραπεία προσώπου - Ακμή

Έφηβοι αλλά και ενήλικοι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητικής φύσεως εξαιτίας της ακμής, είτε λόγω της διαρκούς εμφάνισης στιγμάτων είτε εξαιτίας της ύπαρξης ουλών

θεραπεία προσώπου - Ενυδάτωση

Οι άνδρες της σύγχρονης εποχής νοιάζονται για την υγεία και την ευεξία του προσώπου τους και επιζητούν εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρουν ενυδάτωση, αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας του δέρματος και άμεση ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση της φυσικής λάμψης του προσώπου σας και της νεότητάς σας.

θεραπεία προσώπου - Σύσφιξη

Η χαλάρωση του δέρματος, που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου, είναι αλήθεια πως επιδρά αρνητικά στη γοητεία του ανδρικού προσώπου. Οι αισθητικές θεραπείες στοχεύουν στην επιβράδυνση της αλλοίωσης των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης και στην αποκατάσταση της μυϊκής ατονίας του προσώπου, διότι έχετε την ανάγκη να δείχνετε και να αισθάνεστε νέοι.

Διοδικο Laser

H ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά. Το διοδικό Laser, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι». Μπορεί να εφαρμοστεί δηλαδή σε όλες τις περιοχές του δέρματος. Ψυχρός αέρας εφαρμόζεται με το Laser για μεγαλύτερη άνεση. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα. Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.

Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή

Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κλωστή: Τα υπέρ της μεθόδου αυτής, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, είναι πολλά.

1. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαρκεί για περίπου 20 ημέρες, αφού γίνεται από την ρίζα της τρίχας.

2. Η προσωρινή αποτρίχωση μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη με την πάροδο του χρόνου, αφού η συνεχής εφαρμογή αυτής της μεθόδου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη της τρίχας.

3. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν πιο μαλακές και πιο αδύναμες από πριν.

4. Δεν καταπονεί το δέρμα και δεν προκαλείται πρήξιμο ή κοκκινίλα.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί προσωρινή μέθοδο απομάκρυνσης της τριχοφυΐας με σταδιακή μείωση της επανέκφυσης της. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την τρίχα επιλέγεται το κατάλληλο είδος κεριού όπως μέλι, τιτάνιο, χλωροφύλλη και αζουλένιο.

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του. Κρατάει για περίπου 4-6 εβδομάδες και το δέρμα είναι απαλό και λείο. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά

Περιποίηση Άκρων
Η θεραπεία περιποίησης άκρων για άνδρες περιλαμβάνει περιποίηση νυχιών σε χέρια και πόδια, πίλινγκ, ελαφρύ μασάζ και ενυδάτωση για τέλεια περιποιημένα χέρια και πόδια.

 

Back Treatment
H θεραπεία men’s back pain treatment περιλαμβάνει μασάζ πιέσεων με βότανα και αιθέρια έλαια (arnica herbs), ιδανικά για πιασίματα και μυϊκούς πόνους.

 

Slide
Ανδρες- καθαρισμος προσωπου με ατμο
Καθαρισμός Προσώπου
Slide
θεραπεία προσώπου - Ακμή
θεραπεία προσώπου - Ακμή
Slide
θεραπεία προσώπου - Ενυδάτωση
θεραπεία προσώπου - Ενυδάτωση
Slide
θεραπεία προσώπου - Σύσφιξη
θεραπεία προσώπου - Σύσφιξη
Slide
Διοδικο Laser
Διοδικο Laser
Slide
Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή
Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή
Slide
Αποτρίχωση με κερί
Αποτρίχωση με κερί
Slide
Περιποίηση - Manicure
Περιποίηση - Manicure
Slide
Περιποίηση Pedicure
Περιποίηση Pedicure
Slide
Back Treatment
Back Treatment
Slide
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)