Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο Aroma Beauty θα βρείτε τα σύγχρονα μηχανήματα για την περιποίηση του προσώπου καθώς και προϊοντα που σέβονται την ευαίσθητικη επιδερμίδα του . Όποια και αν είναι η ανάγκη ή ο τύπος της επιδερμίδας σας.

Δείτε αναλυτίκα τις υπηρεσίες μας
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η λεία, βελούδινη επιδερμίδα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανακαλύψτε τις μεθόδους αποτρίχωσης που σας προτείνουμε και επιλέξτε τη θεραπεία που προτιμάτε.

Δείτε τις υπηρεσίες αποτρίχωσης
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό της, την εμφάνισή της και που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Στο Aroma Beauty εφαρμόζουμε θεραπείες για πετσάκια και ευαίσθητα νύχια, , κ.α.

Δείτε τις περιποιήσεις άκρων
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υπηρεσία της ομορφίας. Διαθέτουμε τα πιο εξεληγμένα μηχανήματα στον χώρο της αισθητικής ώστε να σας προσφέρουμε σίγουρα αποτελέσματα στην περιποίηση της επιλογής σας.

Δείτε τα μηχανήματα του ινστιτούτου μας
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε και συγχρόνως να το διατηρήσετε υγιές και με ευεξία. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τα προϊοντα που διαθέτουμε.

Δείτε τις διαθέσιμες θεραπείες μας
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΑ

Η αισθητική περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής και στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς και για εκείνους είναι σημαντικό να ενισχύουν και να βελτιώνουν την εμφάνισή τους.

Δείτε τις διαθέσιμες περιποιήσεις για τον άνδρα
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΔΡΑ

MASSAGE

Ζήστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας απολαμβάνοντας ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ. Ευεργετικό, για μυϊκούς πόνους, πονοκέφαλους, νευρικότητα, υπερκόπωση και πολλές άλλες καταστάσεις.

Δείτε τις διαθέσιμες θεραπείες massage
MASSAGE

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΦΗΣ

Η ομορφιά και η ευεξία που προσφέρει το Aroma beauty για τη νύφη, το γαμπρό και την οικογένειά τους είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης επαφής με τις ανάγκες της αυτής μέρας.

Δείτε τις περιποιήσεις νύφης
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΦΗΣ