Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Μάτια

Τα μάτια παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Ανεξάρτητα από το χρώμα ή το σχήμα τους

Τα μάτια παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Ανεξάρτητα από το χρώμα ή το σχήμα τους, το βλέμμα κρύβει πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία. Ωστόσο εύκολα αποτυπώνεται η κούραση ή η στενοχώρια γιατί το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι πιο λεπτό και εύθραυστο και τα μάτια μας πιο ευάλωτα. Γι΄αυτό η περιοχή των ματιών χρειάζεται φροντίδα και προσοχή, ανεξάρτητα από την ηλικία μας. 

Το βλέμμα μας καθρεφτίζει τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας. Αντί να είναι γεμάτο ζωντάνια και λάμψη είναι θαμπό και κουρασμένο. 

Υπάρχει λύση γι αυτό; 

Όταν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για μία ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος ,τότε είναι απαραίτητη μία επίσκεψη στους ειδικούς.                                        

Tips                       

  • Ο ύπνος πρέπει να γίνει ο καλύτερός σου φίλος για να διατηρήσεις την υγεία της  επιδερμίδας σου και να φαίνεσαι φρέσκια και ξεκούραστη!
    Χρειάζονται τουλάχιστον 7-8 ώρες ύπνου για πιο ξεκούραστα μάτια χωρίς οιδήματα και μαύρους κύκλους.
  • Σωστή καλλυντική περιποίηση με προϊόντα ειδικά για την περιοχή των ματιών!
    Η ποιότητα του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών απαιτεί κρέμες με ενυδατικά συστατικά , ελαφριά σύνθεση και καλύτερη απορρόφηση . Παράλληλα μην ξεχνάς να αφαιρείς κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν τον ύπνο, πάντα με εξειδικευμένο προϊόν.
  • Καλή διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες Α και C.