Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Αποτρίχωση

Η λεία, βελούδινη επιδερμίδα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα.

Τι προσφέρουμε

Για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανακαλύψτε τις μεθόδους αποτρίχωσης που σας προτείνουμε και επιλέξτε τη θεραπεία που προτιμάτε.

Διοδικο Laser

H ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά. Το διοδικό Laser, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι». Μπορεί να εφαρμοστεί δηλαδή σε όλες τις περιοχές του δέρματος. Ψυχρός αέρας εφαρμόζεται με το Laser για μεγαλύτερη άνεση. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα. Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.

Nd: YAG 1064 nm Laser

Η αντιαισθητική τριχοφυΐα σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι» αντιμετωπίζεται με την τεχνολογία 1064nm Laser NdYAG. H εγκεκριμένη διαδικασία μόνιμης αποτρίχωσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και προτείνεται ακόμα και σε περιπτώσεις μαυρίσματος. Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται, χωρίς να προκαλείται θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό καθώς το Laser στοχεύει στη μελανίνη που περιέχεται στις τρίχες. Αρχικά το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία θερμαίνει το θυλάκιο της τρίχας για να καταστρέψει τη δομή της.

Τοπική αναισθησία δεν απαιτείται, καθώς η μέθοδος πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την εφαρμογή ψυχρού αέρα για μεγαλύτερη άνεση. Συνήθως προτείνονται 5-8 θεραπείες ανά 3-4 εβδομάδες. Η μέθοδος προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα καθώς στοχεύει τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ενεργής ανάπτυξης. Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην περιοχή της πλάτης, στο στήθος, στα πόδια, στα χέρια, στους βραχίονες και στο «μπικίνι». Κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό του Aroma beauty και αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα.

Σχηματισμός , Διαμόρφωση Φρυδιών

Περιποίηση Φρυδιών & Βλεφαρίδων Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου και τονίζουν τα μάτια και το βλέμμα. Διαθέτουμε έναν συνδυασμό από τεχνικές που θα κάνουν τη ματιά σας ακαταμάχητη!

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

  • ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ
  • ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ
  • ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Ριζική (βελόνα) apilus-9

Η πολλαπλή τεχνική MULTIPLEX της εταιρείας Apilus, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μεθόδων της στιγμιαίας και αργής θερμόλυσης. Η τεχνική αυτή μετά από πολλά χρόνια έρευνας, αναπτύχθηκε για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική αγωγή με τις λιγότερες ευαισθησίες. Η μέθοδος αυτή προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και για οποιοδήποτε άλλο τύπο τρίχας. Πρόκειται για ένα είδος μόνιμης αποτρίχωσης και εφαρμόζεται κυρίως σε μικρές περιοχές όπως π.χ. στο πρόσωπο. Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής ηλεκτρόλυσης αλλά και λειτουργίας BLEND.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί προσωρινή μέθοδο απομάκρυνσης της τριχοφυΐας με σταδιακή μείωση της επανέκφυσης της. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την τρίχα επιλέγεται το κατάλληλο είδος κεριού όπως μέλι, τιτάνιο, χλωροφύλλη και αζουλένιο.

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του. Κρατάει για περίπου 4-6 εβδομάδες και το δέρμα είναι απαλό και λείο. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά

Cerazyme 4G κερί αποτρίχωσης
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

- 2 ΣΕ 1
θεραπεία ομορφιάς σε συνδυασμό με αποτρίχωση

Λόγω θερμότητας και ανοιχτών πόρων, τα ενεργά συστατικά που περιέχει το 4G κερί Cerazyme, διεισδύουν στο δέρμα χαρίζοντας θρέψη, ενυδάτωση και καθαρισμό από τα νεκρά κύτταρα (Marine DNA Strands and Natural Moisturising Factor (NMF)).

-ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
 
 
Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή

Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κλωστή: Τα υπέρ της μεθόδου αυτής, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, είναι πολλά.

1. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαρκεί για περίπου 20 ημέρες, αφού γίνεται από την ρίζα της τρίχας.

2. Η προσωρινή αποτρίχωση μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη με την πάροδο του χρόνου, αφού η συνεχής εφαρμογή αυτής της μεθόδου μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη της τρίχας.

3. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν πιο μαλακές και πιο αδύναμες από πριν.

4. Δεν καταπονεί το δέρμα και δεν προκαλείται πρήξιμο ή κοκκινίλα.

Στο ινστιτούτο μας θα βρείτε μεθόδους αποτρίχωσης τοσο με προϊοντα όσο και με μηχανήματα

Slide
Διοδικο Laser
Διοδικο Laser
Slide
Σχηματισμός , Διαμόρφωση Φρυδιών
Σχηματισμός , Διαμόρφωση Φρυδιών
Slide
Ριζική (βελόνα) apilus-9
Ριζική (βελόνα) apilus-9
Slide
Αποτρίχωση με κερί
Αποτρίχωση με κερί
Slide
Cerazyme 4G κερί αποτρίχωσης
Cerazyme 4G κερί αποτρίχωσης
Slide
Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή
Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή