Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Αν θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνιση του σώματος σου και να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα σε χρόνο «ρεκόρ», πες ναι στην απολέπιση!

Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια, παράγει συνεχώς νέα κύτταρα στο χόριο τα οποία αποστέλλει στην επιδερμίδα και στη συνέχεια αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό! Η ανακύκλωση των κυττάρων είναι μια φυσική διαδικασία.  Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν μια τραχιά υφή και την αφυδατώνουν.

Η λύση είναι η απολέπιση! Αντισταθμίζει την επιβράδυνση της φύσης, απομακρύνοντας το νεκρό κύτταρο και αντικαθιστώντας το με ένα νέο, υγιές κύτταρο. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην αναζωογόνηση και την αναγέννηση του προσώπου και του σώματος, αφήνοντας το λείο και απαλό. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την αποβολή τοξινών και ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, λειτουργία που με το πέρασμα του χρόνου επιβραδύνεται.

Επιπλέον, βοηθάει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, βοηθάει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Καθώς μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων επιβραδύνεται. Τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται ανομοιόμορφα στην επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα να φαίνεται τραχύ στην αφή, μουντό, με λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έτσι, η απολέπιση είναι απαραίτητη μια φορά την εβδομάδα, ώστε να αποκαλύψει την πιο φρέσκια, νεανική και σφριγηλή όψη του δέρματος!