Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Το σώμα

Μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε και συγχρόνως να το διατηρήσετε υγιές και με ευεξία.

Τι προσφέρουμε

Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και τα επιλεγμένα καλλυντικά πρωτοποριακής σύνθεσης μπορούν να εγγυηθούν τη λύση σε κάθε πρόβλημα.

CryoThermal Therapy

Ιδανική θεραπεία για λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα και επιδερμική σύσφιξη που επιτυγχάνεται με την έντονη εναλλαγή θερμοκρασίας του λιπώδους και δερματικού ιστού. Η οξυγόνωση που επιτυγχάνεται, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βελτιώνει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» και τονώνει το δέρμα.

Morpho Designer (Σμίλευση Σώματος)

Μία ώρα για αναδιαμόρφωση του σώματος. Καινοτόμος θεραπεία σώματος που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, συνδυάζοντας τρεις μεγάλες αισθητικές δράσεις σε ένα πρωτόκολλο: αδυνάτισμα, σύσφιξη και όμορφο δέρμα. Μετά από την απολέπιση, ακολουθεί μασάζ αναδιαμόρφωσης και τελειοποίησης για τέλειο δέρμα.

Sculpt Zone (Σμίλευση Κοιλίας - Γλουτών-Μήρων)

Μια εντατική θεραπεία που στοχεύει στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και μηρών για να καταπολεμήσει το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα σε χρόνο ρεκόρ. Είτε με μια γρήγορη θεραπεία είτε με εντατικό πρόγραμμα, θα δείτε ριζικά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα: μειώνει τα «ψωμάκια», την κυτταρίτιδα, και βοηθάει στην απώλεια πόντων

Objectif Fermete (Συσφικτική Θεραπεία Σώματος)

Ένα εξαιρετικά δραστικό περιτύλιγμα σε gel εφαρμόζεται για να επιτευχθεί σύσφιξη της επιδερμίδας, των ιστών και καταπολέμηση του χαλαρού δέρματος. Ένα δροσιστικό gel εφαρμόζεται γενναιόδωρα σε όλο το σώμα πριν το περιτύλιγμα για να βοηθηθεί η διάχυση των θαλάσσιων συστατικών. Ακολουθεί μασάζ σε όλο το σώμα για ένα ευχάριστο και ανανεωτικό τελείωμα. Αποτελέσματα: Σώμα σφικτό και τονωμένο.

JAMBES LÉGÈRES (Περιποίηση Ανακούφισης Για Κουρασμένα Πόδια)

Μια στοχευμένη θεραπεία που προσφέρει άνεση και ανακούφιση στα κουρασμένα πόδια, καθώς επίσης βοηθάει στην αποκατάσταση της εμφάνισής τους. Μετά την απολέπιση, η θεραπεία αυτή βασίζεται σε μια τεχνική κατά την οποία τα πόδια τυλίγονται σε ένα δροσιστικό τζελ που αποσυμφορεί πριν από τη διεξαγωγή λεμφικού μασάζ για μία αίσθηση ελαφρότητας και ανακούφισης. Αποτελέσματα: Πόδια πιο απαλά, ανάλαφρα και όμορφα.

ΤΕΙ Kestos

Θερμοδιέγερση. Ολοκληρωμένες θεραπείες για αποτελέσματα μείωσης και σύσφιξης σώματος.

Ενδείκνυται:

 • Μαλακή κυτταρίτιδα
 • Σκληρή κυτταρίτιδα
 • Οίδημα κυτταρίτιδας Σκλήρυνση
 • Έντονη σύσφιξη
 • Μετά την εγκυμοσύνη
 • Θερμόλιποδιάλυση
 • Μείωση του τοπικού λίπους
 • Λεμφική αποσυμφόρηση
 • Γλυπτική
 • Τόνωση
 • Αναλγητική χαλάρωση
 • Αυξησή του μεταβολισμού
LUMICELL TOUCH

Ενδοδερμικό μασάζ με ελεγχόμενη αναρρόφηση. Συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων φωτός, σε ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές πού αναπαράγουν μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές προκαλώντας διαδερμική οξυγόνωση. Συγκεκριμένα η διαδικασία αναδομεί το συνδετικό ιστό του δέρματος σε μεγάλο βάθος. Ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος διασπά το λίπος όπου υπάρχει και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τέλος συσφίγγει και τονώνει τους μυς και αποκαθιστά τη νευρομυϊκή ισορροπία.

ΜΕ ΤΟ LUMICELL TOUCH ΤΟ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Το lumicell είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει το υπέρυθρο-infrared φως με το magenta. Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών άλφα και βήτα, το υπέρυθρο-infrared και το magenta διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος. Η τεχνολογία του lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με αλλαγή της ποιότητας και της υφής του δέρματος και την αίσθηση ότι όλο το κορμί μας είναι πιο ανάλαφρο Από την Τρίτη συνεδρία αρχίζει να γίνεται εμφανής η απώλεια πόντων η μείωση της κυτταρίτιδας και η σύσφιξη του δέρματος.

THERMO SPA

ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ THERMO SPA

Μία αισθησιακή εμπειρία πάνω σε ένα πλεούμενο κρεβάτι. Η έλλειψη βαρύτητας διακατέχει το σώμα σας, μέσα από μία τεχνική μασάζ χωρίς σωματική επαφή. Σωματικές εντάσεις και καθημερινές ανησυχίες θα φύγουν μακριά σας και τη θέση τους θα πάρουν χρώματα και αρώματα.

Σαν αποτέλεσμα, η καλύτερη οξυγόνωση θα συμβάλλει στην καθαρότητα και αποτοξίνωση του δέρματος και των εσωτερικών οργάνων.Κλασσικά Μασάζ SPA- Από τα λατινικά “SANUS PER AQUA”, που σημαίνει “Υγεία μέσω του Νερού”. Το SPA βασίζεται σε φιλοσοφίες ποικίλλων θεραπευτικών περιποιήσεων μέσω της δύναμης του νερού, σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία.

HIFU – Body Treatments

Η θεραπεία HIFU είναι πολύ αποτελεσματική για σύσφιξη και αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα μπράτσα, την κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, τους γλουτούς, τους μηρούς, την πλάτη και τη μέση.

Slide
CryoThermal Therapy
CryoThermal Therapy
Slide
Morpho Designer (Σμίλευση Σώματος)
Morpho Designer (Σμίλευση Σώματος)
Slide
Sculpt Zone (Σμίλευση Κοιλίας - Γλουτών-Μήρων)
Sculpt Zone (Σμίλευση Κοιλίας - Γλουτών-Μήρων)
Slide
Objectif Fermete (Συσφικτική Θεραπεία Σώματος)
Objectif Fermete (Συσφικτική Θεραπεία Σώματος)
Slide
JAMBES LÉGÈRES (Περιποίηση Ανακούφισης Για Κουρασμένα Πόδια)
JAMBES LÉGÈRES (Περιποίηση Ανακούφισης Για Κουρασμένα Πόδια)
Slide
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)
HIFU – Body Treatments
Slide
LUMICELL TOUCH
LUMICELL TOUCH
Slide
THERMO SPA
THERMO SPA
Slide
THERMO SPA
TEI Kestos