Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Μηχανήματα

Ανακαλύψτε τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες προσώπου. Η τελευταία λέξη της τεχνολογιάς στον χώρο της αισθητικής.

Τι προσφέρουμε

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην υπηρεσία της ομορφίας. Διαθέτουμε τα πιο εξεληγμένα μηχανήματα στον χώρο της αισθητικής ώστε να σας προσφέρουμε σίγουρα αποτελέσματα στην περιποίηση της επιλογής σας.

ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave)
Το EMS HIEMT PRO MAX είναι μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης ισχύος ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave) και φέρνει την τελευταία παγκόσμια τάση στην αισθητική.Μισή ώρα της θεραπείας, 2 φορές την εβδομάδα, επιτυγχάνει το αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης τοπικά και σε δύσκολα και επίμονα σημεία!
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)
To ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μη επεμβατική θεραπεία για την ανόρθωση του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα με εστιασμένους υπερήχους που κατευθύνονται με ακρίβεια κάτω από την επιδερμίδα και στον μυϊκό ιστό προκαλώντας σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή τους με αποτέλεσμα την ανόρθωση και τόνωση του δέρματος και των μυών. Στο πρόσωπο εφαρμόζεται κάθε 6 με 11 μήνες και για τη διατήρηση του αποτελέσματος στο μεσοδιάστημα εφαρμόζονται Φωτοαναπλαση και βαθιά ενυδάτωση.
HIFU – Body Treatments
Η θεραπεία HIFU είναι πολύ αποτελεσματική για σύσφιξη και αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα μπράτσα, την κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, τους γλουτούς, τους μηρούς, την πλάτη και τη μέση.
Διοδικο Laser
H ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά. Το διοδικό Laser, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι». Μπορεί να εφαρμοστεί δηλαδή σε όλες τις περιοχές του δέρματος. Ψυχρός αέρας εφαρμόζεται με το Laser για μεγαλύτερη άνεση. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα. Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.
Ριζική (βελόνα) apilus-9
Η πολλαπλή τεχνική MULTIPLEX της εταιρείας Apilus, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μεθόδων της στιγμιαίας και αργής θερμόλυσης. Η τεχνική αυτή μετά από πολλά χρόνια έρευνας, αναπτύχθηκε για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική αγωγή με τις λιγότερες ευαισθησίες. Η μέθοδος αυτή προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και για οποιοδήποτε άλλο τύπο τρίχας. Πρόκειται για ένα είδος μόνιμης αποτρίχωσης και εφαρμόζεται κυρίως σε μικρές περιοχές όπως π.χ. στο πρόσωπο. Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής ηλεκτρόλυσης αλλά και λειτουργίας BLEND.
SOLI-TONE photo-energy system
Το SoliTone είναι μια μοναδική συσκευή αναζωογόνησης δέρματος που χρησιμοποιεί φωτοθεραπεία και ειδικά ρεύματα για να γυρίσει το ρολόι πίσω από τη γήρανση, το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο, τη μικρή ακμή, την ερυθρότητα και την ανομοιόμορφη χρώση. Αυτό το σύστημα πολλαπλών πλατφορμών διαθέτει δύο ξεχωριστές θεραπείες προσώπου: το LumiLift® και το LumiFaical®. Η ταυτόχρονη εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών ενισχύει αμοιβαία την ατομική τους αποτελεσματικότητα, προωθώντας την κυτταρική αναζωογόνηση από μέσα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά.
LUMICELL TOUCH
Ενδοδερμικό μασάζ με ελεγχόμενη αναρρόφηση. Συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων φωτός, σε ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές πού αναπαράγουν μαλάξεις ανώδυνες και χαλαρωτικές προκαλώντας διαδερμική οξυγόνωση. Συγκεκριμένα η διαδικασία αναδομεί το συνδετικό ιστό του δέρματος σε μεγάλο βάθος. Ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος διασπά το λίπος όπου υπάρχει και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τέλος συσφίγγει και τονώνει τους μυς και αποκαθιστά τη νευρομυϊκή ισορροπία. ΜΕ ΤΟ LUMICELL TOUCH ΤΟ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Το lumicell είναι το μοναδικό μηχάνημα που συνδυάζει το υπέρυθρο-infrared φως με το magenta. Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών άλφα και βήτα, το υπέρυθρο-infrared και το magenta διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος. Η τεχνολογία του lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με αλλαγή της ποιότητας και της υφής του δέρματος και την αίσθηση ότι όλο το κορμί μας είναι πιο ανάλαφρο Από την Τρίτη συνεδρία αρχίζει να γίνεται εμφανής η απώλεια πόντων η μείωση της κυτταρίτιδας και η σύσφιξη του δέρματος.
ΤΕΙ Kestos
Θερμοδιέγερση. Ολοκληρωμένες θεραπείες για αποτελέσματα μείωσης και σύσφιξης σώματος. Ενδείκνυται:
 • Μαλακή κυτταρίτιδα
 • Σκληρή κυτταρίτιδα
 • Οίδημα κυτταρίτιδας Σκλήρυνση
 • Έντονη σύσφιξη
 • Μετά την εγκυμοσύνη
 • Θερμόλιποδιάλυση
 • Μείωση του τοπικού λίπους
 • Λεμφική αποσυμφόρηση
 • Γλυπτική
 • Τόνωση
 • Αναλγητική χαλάρωση
 • Αυξησή του μεταβολισμού
Skin Scanner
To skin scanner είναι η μόνη συσκευή διάγνωσης δέρματος που προσφέρει έξι διαφορετικές πηγές φωτός για λεπτομερή ανάλυση. Χρόνια πίσω οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το δέρμα μας αποτελείται από διαφορετικές στιβάδες (στρώματα). Το μόνο στρώμα που μπορούμε να δούμε με το ανθρώπινο μάτι είναι το εξωτερικό (Επιδερμίδα). Πολύ συχνά το κλειδί για ένα υγιές δέρμα προστατευμένο από τα σημάδια του χρόνου βρίσκεται στα πιο μέσα στρώματα του δερματικού ιστού. Διάγνωση Δέρματος Skin scanner είναι ένα διαγνωστικό σύστημα το οποίο αναδεικνύει τη γενικότερη κατάσταση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα την κατάσταση των βαθύτερων δερματικών στρωμάτων, που είναι αόρατα με το γυμνό μάτι. Η πατενταρισμένη τεχνολογία πίσω από το skin scanner είναι βασισμένη στον φωτισμό και τον φθορισμό διαφορετικών ειδών φωτός του δέρματος του προσώπου. Εντός λίγων λεπτών θα έχετε μία πολύ καθαρή εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας και θα μπορείτε πλέον να λάβετε την ενδεδειγμένη φροντίδα για τις συγκεκριμένες ανάγκες που τελικά παρουσιάζει το δέρμα σας.
CatioVital
Η CatioVital “Double Ionisation” είναι δυο φορές πίο δραστική από τις κλασσικές θεραπείες , αφού επιτρέπει την διείσδυση υψηλής δράσης συστατικών όπως υαλουρονικό οξύ , DNA , βιταμίνη C , οξέα φρούτων κ.α. Είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία , που βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες δέρματος του κάθε πελάτη και είναι διαθέσιμη σε 6 παραλλαγές σύμφωνα με τον στόχο ομορφιάς.
CatioLift
Αντίθετα με τις περισσότερες θεραπείες lifting οι οποιές ενεργούν στον ιστό του δέρματος , η CatioLift ενεργεί σε βάθος ενεργοποιώντας τους μυς του προσώπου , οι οποίοι ανακτούν τον χαμένο όγκο και την τόνωσή τους. Τα χαρακτηρηστικά τονώνονται , οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά , το δέρμα στην περιοχή του λαιμού λειαίνεται και το πρόσωπο δείχνει νεανικό.

THERMO SPA
ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ THERMO SPA Μία αισθησιακή εμπειρία πάνω σε ένα πλεούμενο κρεβάτι. Η έλλειψη βαρύτητας διακατέχει το σώμα σας, μέσα από μία τεχνική μασάζ χωρίς σωματική επαφή. Σωματικές εντάσεις και καθημερινές ανησυχίες θα φύγουν μακριά σας και τη θέση τους θα πάρουν χρώματα και αρώματα. Σαν αποτέλεσμα, η καλύτερη οξυγόνωση θα συμβάλλει στην καθαρότητα και αποτοξίνωση του δέρματος και των εσωτερικών οργάνων.Κλασσικά Μασάζ SPA- Από τα λατινικά “SANUS PER AQUA”, που σημαίνει “Υγεία μέσω του Νερού”. Το SPA βασίζεται σε φιλοσοφίες ποικίλλων θεραπευτικών περιποιήσεων μέσω της δύναμης του νερού, σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία.
Vapeur
Μηχάνημα ατμού προετοιμασίας πρόσωπου με όζον , για βαθύ καθαρισμό του δέρματος και προετοιμασία για οποιαδίποτε θεραπεία.
Slide
Διοδικο Laser
ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave)
Slide
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)
ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound)
Slide
Ριζική (βελόνα) apilus-9
Ριζική (βελόνα) apilus-9
Slide
SOLI-TONE photo-energy system
SOLI-TONE photo-energy system
Slide
LUMICELL TOUCH
LUMICELL TOUCH
Slide
Skin Scanner
Skin Scanner
Slide
CatioVital
CatioVital
Slide
THERMO SPA
TEI Kestos
Slide
Διοδικο Laser
Διοδικο Laser