Τηλ:

2273028679 , 6975864055

Email

info@aromabeauty.gr

Ώρες Λειτουργίας

Κατόπιν Ραντεβού

Μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από τον FDA.

Τι ακριβώς είναι το HIFU face και πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι μία ουσιαστικά μια μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους. Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

  • 1.5mm
  • 3.0mm
  • 4.5mm

Με την τεχνολογία HIFU, επιτυγχάνουμε ένα 3D φυσικό “χτίσιμο” του δέρματος, εστιάζοντας σε 3 διαφορετικά επίπεδα: Η αντίδραση στα χαμηλά επίπεδα θερμικής ενέργειας των υπερήχων προκαλεί άμεση συστολή του δέρματος, ενώ στα ανώτερα επίπεδα διεγείρει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου. Έτσι επιτυγχάνεται ένα αναίμακτο lift στο πρόσωπο & γύρω από τα μάτια.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Σε γυναίκες και άντρες μεταξύ 35 και 65 ετών που επιθυμούν να επιβραδύνουν τη γήρανση. Με την ηλικία το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και ελαττώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και να παρουσιάζονται ρυτίδες. Το HIFU φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία του anti-aging ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο καθυστερεί την φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Η θεραπεία δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, που ήδη έχουν παρουσιάσει γήρανση, αλλά και σε μικρότερες ηλικίες (35-40 χρονών), με σκοπό την καθυστέρηση εμφάνισης της γήρανσης και τη διατήρηση ενός νεανικού και σφριγηλού προσώπου.

Οχι μόνο για το πρόσωπο …

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιείται στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς και στους μηρούς για τη σύσφιξη & ανόρθωση του χαλαρού δέρματος.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό & λείο, ανορθώνεται, η κυτταρίτιδα εξαλείφεται και το σχήμα του σωματος αναμορφωνεται ριζικα.